office@b-m.ro     0747.185.657 Contact

Dealerul dumneavoastra de stivuitoare CAT va poate oferi un Contract de Intretinere, pentru a veni in intampinarea necesitatilor  dumneavoastra, indiferent de amploarea  operatiunii, indiferent de varsta flotei de utilaje.

Beneficiile aduse sunt cresterea timpului efectiv de lucru, sporirea eficientei, avand astfel mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii proprii. 

Contractele de Intretinere, oferite de dealerul Bergerat Monnoyeur, sunt cel mai eficient mod de a va asigura ca utilizarea utilajului dumneavoastra se face la parametrii de varf ai eficientei si elimina riscurile, costurile, intreruperile de activitate si pierderea veniturilor prin scaderi neprogramate ale timpului efectiv de lucru.

Contractele de Intretinere va garanteaza ca lucrarile de intretinere sunt efectuate de specialisti cu inalta calificare, competenti, pregatiti profesional, oferindu-va mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. 

Ca parte a Contractului de Intretinere, planificam lucrarile pentru a reflecta cerintele dumneavoastra unice si pentru a maximiza utilizarea echipamentelor. Tehnicienii nostri, care vor veni la fiecare utilaj cu o masina de service echipata cu toate sculele necesare, urmaresc o lista prestabilita de puncte de control adaptata tipului de utilaj pe care il detineti si efectuaza toate actiunile descrise in manualul de intretinere si operare al echipamentului livrat impreuna cu acesta. De fiecare data veti primi un raport ce include analizele şi recomandările de care aveti nevoie pentru a va asigura ca echipamentul si operatiile efectuate se desfasoara la eficienta optima.

Va concentrati asupra afacerii principale, in timp ce profesionistii nostri au grija de flota. Cu un Contract de Intretinere personalizat va asigurati o inalta calitate a serviciilor efectuate, administrate si monitorizate de catre dealer-ul dumneavoastra. Uzura sau problemele identificate din timp genereaza actiuni de intretinere preventiva si se evita reparatii majore. In acest fel, timpul de nefunctionare cauzat de defectiuni este minimizat. 

Pentru detalii nu ezitati sa consultati reprezentantul comercial de service BM sau ne puteti contacta direct la:

Tel.: +40 (0) 21 202 76 00

Fax: +40 (0) 21 202 76 01

Email: office@b-m.ro