BM Stivuitoare - Solutii de inchiriere

BM Stivuitoare ofera solutii de inchiriere, servicii de externalizare si vanzare utilaje. Oferta noastra este un angajament pentru calitate, valoare adaugata si flexibilitate in conditii contractuale.

Compania noastra

BM Stivuitoare face parte din Grupul Monnoyeur (fondat in anul 1906), specializat in furnizarea de echipamente si servicii destinate constructiilor si industriei.

Cu o prezenta de 20 ani pe piata romaneasca in domeniul vanzarii de utilaje de ridicat si transportat, activitatea noastra de astazi este orientata net spre oferirea de servicii, de valoare adaugata si de solutii de optimizare si rentabilizare.

Raspunzand in mod particular fiecarei aplicatii si cereri, BM Stivuitoare ofera astazi utilaje premium, dar si economice, inchiriere pe termen scurt si lung, precum si o gama completa de servicii asociate utilajelor aflate in exploatare.

Ne adresam utilizatorilor de stivuitoare cu oferte de audituri de parc, prin care ne propunem sa analizam, sa reconfiguram, sa optimizam si sa rentabilizam.

Raspundem situatiilor existente cu solutii adaptate, care pornesc de la preluarea in intretinere a parcului existent si optimizarea prin redimensionare, pana la preluarea in proprietate a parcului, prin externalizare partiala sau totala.

BM Stivuitoare a pornit alaturi de clientii sai, cu competenta, oferind astazi poate cea mai completa gama de produse si servicii din piata.

Alte activitati ale grupului Monnoyeur in Romania

  • BERGERAT MONNOYEURDealer exclusiv utilaje pentru constructii Caterpillar.
  • ENERIADealer exclusiv motoare si grupuri electrogene Caterpillar.
  • IPSODealer exclusiv utilaje agricole John Deere.

Valorile noastre

- Un angajament pentru calitate

- Valoare adaugata

- Flexibilitate in conditii contractuale

- Plus de proximitate

- Plus de reactivitate

- Plus de dialog
© Bergerat Monnoyeur. Informatii juridice