office@b-m.ro     0747.185.657 Contact

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat de peste 80 de ani, este reprezentantul exclusiv al 1producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova. 

De peste 25 de ani, Bergerat Monnoyeur Romania este indreptata permanent catre nevoile si asteptarile clientilor, in scopul imbunatatirii constante a calitatii si performantei prestatiilor si serviciilor. Astfel, politica organizatiei este adecvata contextului acesteia si sustine directia sa strategica.

Pentru mai multe detalii descarcati Prezentarea Bergerat Monnoyeur Romania.

SERVICII post-vanzare

Bergerat Monnoyeur Romania dispune de doua ateliere de service: situate in Bucuresti-Mogosoaia si Timisoara-Ghiroda, ce sunt certificate la 5 stele si auditate in fiecare an. Certificarea CATERPILLAR CONTAMINATION CONTROL o detin si masinile de interventie, care asigura servicii post-vanzare la nivelul intregii tari. 

Depozitele de piese de schimb din Romania cuprind 15.000 de referinte in stoc si sunt situate la Mogosoaia si Ghiroda. 

UTILAJE DE OCAZIE

Multumita accesului privilegiat la reteaua mondiala Caterpillar, putem sa va gasim utilajul de ocazie Cat pe care il cautati, sa va oferim garantii referitoare la istoricul sau, precum si o expertiza completa a acestuia. 

INCHIRIERE UTILAJE

Indiferent de tipul si complexitatea lucrarii, prin BM Inchirieri va furnizam utilajele si echipamentele pentru constructii si/ sau logistica de care aveti nevoie.

FINANTARE DE LA PRODUCATOR

Consilierii CATERPILLAR FINANCIAL SERVICES va ajuta sa alegeti solutia de finantare adaptata nevoilor dumneavoastra si va faciliteaza accesul atat la utilajele si atasamentele Cat, precum si la serviciile post-vanzare oferite de Bergerat Monnoyeur.

VEZI GAMA DE UTILAJE CAT