Informatii juridice


Site-ul de Internet www.bm-stivuitoare.ro este proprietatea societatii SC BERGERAT MONNOYEUR S.R.L.

SC BERGERAT MONNOYEUR SRL
Strada Morii nr 5
Mogosoaia, Judet ILFOV
ROMANIA
Tel : + (40) 21 202 76 00
CIF : RO11359868 - Nr J23/1632/2002

Drepturile de autor - proprietate intelectuala
Totalitatea elementelor site-ului www.bm-stivuitoare.ro constituie proprietatea intelectuala exclusiva a Bergerat Monnoyeur SRL si a partenerilor sai (Caterpillar, Bergerat Monnoyeur, Groupe Monnoyeur, Bergerat Monnoyeur Location). Ca atare, reproducerea si difuzarea lor partiala sau integrala sunt interzise, in conformitate cu dispozitiile legii privind proprietatea intelectuala. Orice persoana care face acest lucru fara a avea o autorizatie prealabila si expresa din partea detinatorului acestor drepturi risca pedepsele prevazute pentru fals.

Linkuri la hipertexte
Site-ul www.bm-stivuitoare.ro contine linkuri catre site-rui externe. Bergerat Monnoyeur SRL declina orice responsabilitate pentru continutul sau politica de confidentialitate a acestor site-uri care sunt administrate in mod complet independent.

Orice realizarea a unui hyeperlink catre site-ul www.bm-stivuitoare.ro este interzisa, fara autorizarea scrisa prealabila a Bergerat Monnoyeur SRL. In cazul in care doriti sa faceti un hyperlink de la un site exterior catre site-ul www.bm-stivuitoare.ro, contactati Bergerat Monnoyeur SRL prin email : office@b-m.ro sau prin posta (strada Morii nr 5, Mogosoaia, judet Ilfov).

Marcile
Marcile si insemnele continute in site-ul www.bm-stivuitoare.ro sunt inregistrate de Bergerat Monnoyeur si Caterpillar. Ca atare, orice persoana care le reprezinta, le reproduce, le integreaza, le difuzeaza sau le redifuzeaza risca sanctiunile prevazute in codul de proprietate intelectuala.

Pentru inchiriere sau vanzare stivuitoare va rugam sa ne contactati.

© Bergerat Monnoyeur. Informatii juridice