office@b-m.ro     0747.185.657 Contact

Cat® Lift Trucks: O poveste de succes

Cat® Lift Trucks este unul dintre cei mai mari producători de echipamente de manipulare a materialelor din lume.

Produsele din gama Cat Lift Trucks:

Echipamentele pentru depozite si stivuire din gama Cat® Lift Trucks sunt reprezentate printr-o retea de dealeri independenti care asigură cea mai înaltă calitate la nivel de prezentă locală. Cu motoare electrice, motoare cu ardere interna sau echipamente pentru depozite, Cat Lift Trucks are solutia potrivita pentru oricare dintre provocarile actuale din sectorul manipularii materialelor.

Colaborarea cu încarcatoarele cu furca a început în 1965 cand Caterpillar Inc. a achizitionat Towmotor Corporation. Din acel moment, implicarea noastra în domeniul manipularii materialelor se caracterizeaza printr-o traditie de inovatie si excelenta. Calitatea produsului si focusarea pe servicii încurajate de Cat Lift Trucks au devenit un standard de referinta în întreaga industrie de manipulare a materialelor.

Cand lucrezi cu Cat Lift Trucks, lucrezi cu un profesionist al carui scop principal este sa îsi ajute clientii sa gaseasca solutia optima pentru manipularea materialelor. Cu Cat Lift Trucks sunteti permanent conectati la evolutia tehnologica, beneficiati de calitate premium si de servicii de top în orice moment.Calatoria noastra:

În urma cu peste 80 de ani, un om pe nume Lester M. Sears s-a gandit ca ar putea sa adapteze un tractor agricol pentru uz industrial. Asa a aparut „Modelul L“, care, poate parea un pic caraghios acum, dar a adus o multime de idei inovatoare – si a revolutionat definitiv sectorul manipularii de materiale.

Primul stivuitor al lui Lester a adus inovatii care au devenit standard în industria încarcatoarelor cu furca, cum ar fi tractiune fata sub-sarcina, directie spate, sisteme hidraulice de ridicare si de basculare si trepte de viteza egale la mersul înainte si înapoi.Date de referinta:

• În 1965 Caterpillar a achizitionat Towmotor – compania fondata de Lester – si astfel a luat nastere Cat Lift Trucks. Ne place sa credem ca suntem descendenti directi ai lui Lester, avand acelasi respect fata de idei noi, solutii practice si fiabilitatea legendara (modelul L a lucrat din greu timp de 30 de ani înainte de a trece pe banca de rezerva).

• În 1992 Caterpillar a format o societate mixta cu Mitsubishi Heavy Industries (MHI) Ltd pentru a combina puterea tehnologica, financiara si de marketing cu productia de echipamente pentru manipularea materialelor. De atunci, activitatea se desfasoara de la sediul central corporativ din Almere, Olanda.

• În prezent, echipamentele pentru depozite si stivuire din gama Cat® Lift Trucks sunt printre cele mai bine concepute utilaje din acest sector. Gama noastra include stivuitoare pe motorina, benzina, GPL, electrice cu contragreutate, precum si echipamente pentru depozite. Iar toate acestea sunt sustinute de cei mai buni dealeri din domeniu – dealerii locali Cat® – precum si de peste 80 de ani de experienta concreta.