De ce sa inchiriez?

Inchirierea pe termen lung a utilajelor de ridicat si transportat nu este o moda, nu este un trend, ea reprezinta astazi o necesitate reala. Dincolo de mentalitati regionale si culturale mostenite, in care ideea de a fi proprietar al utilajului era de neclintit, astazi clientii nostri privesc tot mai clar stivuitorul ca un necesar in activitatea lor, caruia trebuie sa i se acorde importanta cuvenita, dar care niciodata nu se va ridica la rangul de prioritate al unui utilaj direct productiv.

CARE SUNT ATUURILE INCHIRIERII PE TERMEN LUNG?

Inchiriere stivuitoare pe termen lung

Configurare parc fara investitie

Prin inchiriere, beneficiati de utilaje perfect adaptate aplicatiilor, fara nicio investitie initiala. Astfel, va veti concentra resursele pe activitatea de baza, fondurile de investitii fiind directionate catre dezvoltarea productiei proprii.

Costuri fixe si deductibilitate totala

Cu o rata de inchiriere constanta, care include intretinerea preventiva si curativa a utilajului, va puteti previziona astazi rezultatul de activitate pe urmatorii trei, patru si chiar cinci ani. In plus, costurile sunt deductibile in totalitate, pe cand in cazul achizitiei deductibilitatea este partiala.

Imagine si modernitate

O flota adaptata aplicatiilor inseamna imbunatatirea imaginii generale, cresterea productivitatii si motivarea operatorilor. De asemenea, este asigurata scaderea costurilor, prin dimensionarea si configurarea corecta a parcului de stivuitoare.

 

Simplitate

O chirie fixa, un interlocutor unic, o singura factura lunara unica.

Flexibilitate

Inchirierea nu incarca bilantul, nu imobilizeaza capitalul propriu si optimizeaza capacitatea de imprumut.

Transferul riscurilor catre prestator

Responsabilitatea juridica este a prestatorului, care preia riscurile de intretinere, reparare si revanzare a utilajelor.

BM Stivuitoare si Aprolis Finance sunt partenerii dumneavoastra de incredere care va vor consilia pe toata durata de desfasurare a contractului. Cu produse premium sau economice, raspundem cu cea mai buna solutie aplicatiilor clientilor nostri, oferindu-le acestora imagine si modernitate. Cu un plus de proximitate, cu un plus de reactivitate si cu un plus de dialog ne punem in serviciul clientilor nostri, oferindu-le siguranta si confort.

Contact

Bergerat Monnoyeur SRL
Strada Morii nr. 5
Mogosoaia, Ilfov
Tel: 021 202 76 00
Fax: 021 202 76 01
Email: office@b-m.ro
© Bergerat Monnoyeur. Informatii juridice