office@b-m.ro     0747.185.657 Contact

PIESE DE SCHIMB DE ORIGINE CAT®

In permanenta, in depozitele de piese de schimb Bergerat Monnoyeur din Mogosoaia (depozit principal), Timisoara, Cluj, Brasov si Craiova se afla la dispozitia dumneavoastra cele mai frecvente repere, peste 1000.

Totodata, prin intermediul depozitului CAT forklift din Belgia, care are o eficienta de 97%, oferim cea mai buna disponibilitate a pieselor din industrie. Depozitul are o suprafata de 10 000 m2 si stocheaza peste 58 000 de piese diferite. In plus, avem acces online la stocuri extinse in cadrul celorlalte unitati centralizate de depozitare si a centrelor de distributie a pieselor din Statele Unite ale Americii, Singapore sau Japonia.

Aceasta infrastructura unica si puternica ne permite sa furnizam piesele potrivite in locul potrivit, la momentul potrivit. Cand cumparati o piesa de stivuitor CAT, va puteti asigura ca a fost fabricata din materiale de calitate superioara care respecta standardul original. Recunoastem importanta protejarii investitiei dumneavoastra si nevoia de a avea acces rapid la piese de schimb. Veti gasi la noi orice lucru de care au nevoie echipamentele pe care le detineti.

Va putem asigura un termen de livrare de 24-48 de ore pentru piesele aflate in stocul Bergerat Monnoyeur, 5-6 zile lucratoare pentru piesele comandate in regim de urgenta, cu livrare par avion, si 7-10 zile lucratoare pentru cele livrate pe cale rutiera.

Evident un stivuitor poate avea nevoie si de accesorii, cum ar fi anvelope, furci, baterii, redresoare, etc. Vi le putem oferi de la mai multi furnizori, atat din segmentul premium cat si din cel economic.

Pentru mai multe informatii privind caracteristicile pieselor de schimb si a accesoriilor, va rugam sa ne contactati.