office@b-m.ro     0747.185.657 Contact

Cand vine vorba de a cumpara un stivuitor nou, decizia nu ar trebui sa fie limitata la pret si caracteristici. Capabilitatea producatorului in ceea ce priveste suportul dat dupa vanzare trebuie sa fie o parte integranta si importanta a deciziei de cumparare. Lipsa unei atentii adecvate asupra acestui aspect va duce deseori la suprize neplacute si costisitoare.

Cu un stivuitor CAT nu achizitionati doar un produs de calitate ci si o relatie solida cu un partener de afaceri care are un department de service dedicat.

Bergerat Monnoyeur va pune la dispozitie tehnicieni bine pregatiti, ca sa va asigure ca operatiile de service sunt efectuate la cele mai inalte standarde profesionale. Acest lucru inseamna ca potentialele probleme aparute pot fi identificate din timp si prevenite. Utilizand cele mai recente informatii tehnice si componente originale pentru stivuitoare CAT, se asigura reparatii rapide si timpi de intrerupere minimi. Tehnicienii asigura intretinerea si reparatiile utilajelor dumneavoastra pe intreg teritoriul tarii, in ateliere si pe teren, in vederea cresterii productivitatii flotei de stivuitoare.

Intreaga noastra organizatie este orientata catre a oferi servicii eficiente si fara probleme, incepand cu simple piese de schimb si lucrari de intretinere planificate pana la reparatii complexe. Veti obtine sprijin de incredere pentru a tine utilajele la performanta maxima.

Pentru solutii eficiente de lucru sau pentru sfaturi referitoare la echipamente va rugam sa ne contactati.

Tel.: +40 (0) 21 202 76 00
Fax: +40 (0) 21 202 76 01
Email: office@b-m.ro