office@b-m.ro     0747.185.657 Contact

Bergerat Monnoyeur dispune de o retea larga, prezenta pe intreg teritoriul tarii. Indiferent daca va aflati in nordul, in sudul, in estul sau in vestul tarii, personalul nostru se afla la dispozitia dumneavoastra.

Tehnicienii asigura intretinerea si reparatiile utilajelor dumneavoastra pe intreg teritoriul tarii, in ateliere si pe teren, in vederea cresterii productivitatii flotei de utilaje.

Tehnicienii de service ai dealerului sunt instruiti foarte bine si foarte competenti in toate aspectele stivuitoarelor CAT. Ei sunt mobili, bine echipati si folosesc o gama larga de scule, programe si echipamente de diagnosticare avansate.

Pentru garantarea unor niveluri optime de service, programarile tehnicienilor sunt coordonate de o echipa experimentata care intelege ca mai presus de orice, timpul inseamna bani. 

Bergerat Monnoyeur dispune de doua ateliere de Service situate in Bucuresti - Mogosoaia si Timisoara - Ghiroda, care sunt certificate la 5 stele si auditate in fiecare an. Certificarea CATERPILLAR CONTAMINATION CONTROL o detin si masinile de interventie, care asigura servicii post-vanzare la nivelul intregii tari. 

Reprezentantul Comercial Service care va este desemnat va ofera consiliere tehnica pentru utilizarea utilajelor si va propune Pachete de Service adaptate nevoilor dumneavoastra.

Birourile regionale asigura organizarea interventiilor (reparatii si intretinere de utilaje) si a comenzilor de piese de schimb.

HARTA ACOPERIRE

Pentru detalii nu ezitati sa consultati reprezentantul comercial de service BM sau ne puteti contacta direct la:

Tel.: +40 (0) 21 202 76 00

Fax: +40 (0) 21 202 76 01

Email: office@b-m.ro